billige fodboldtrøjer
bringe ham tilbage til livet


En konstant trussel mod den tyske


Psg Trøje, Arsenal Trøje, Fodboldtrøjerbare to berøringer efter en fodboldtrøjer gratis tryk ikke meget af en faktor

(FWD) Harry Kane
⚽ 86 'Hans turnerings elendighed fortsætter. Bare to berøringer efter en halv time, men da han kom til at spilde en glimrende chance inde i feltet på seks yards lige før intervallet, spekulerede du på, om det var værd at holde fast ved kaptajnen og Premier League Golden Boot -vinderen. Måske vil hans sene hovedmål bringe ham tilbage til livet.
4
psg trøje (FWD) Raheem Sterling
Maglie Calcio A Poco Prezzo ⚽ 75 'En konstant trussel mod den tyske side, hans berøring var ikke så tung som den kan være på hans fridage, og i stedet var han i stand til at slå mindst en forsvarsspiller oftere end ikke. Hans arbejde i opbygningen til sin tredje turneringens mål var roen personificeret.

To assists var ganske returen fra bænken fra Aston Villa -manden, der retfærdiggjorde den blinde loyalitet, som en del af Englands fans har i ham med det perfekte slutprodukt.
arsenal trøje Jordan Henderson
Med til at dæmpe presset havde han næppe noget at gøre med spillet vundet af Kanes sene hovedstød.
Ikke relevant
fodboldtrøjer Det er stadig rimeligt at stille spørgsmålstegn ved, om dette er den rigtige taktiske plan for et hold velsignet med bredden af ​​angrebstalenter, som England er. Du kan dog ikke argumentere for, at denne mere reaktive tilgang ikke blev gennemført effektivt med kun en eller to virkelig overbevisende chancer, der faldt Tysklands vej før Sterlings mål.
(GK) Manuel Neuer
Lavede en dejlig pengeskab på Sterling i første halvleg og skubbede en krølle. Blev svigtet af sit forsvar på begge Englands mål. En anstændig fremvisning, men havde ikke så meget at håndtere uden for målene.
(DEF) Antonio Rudiger
Frygtelig. Selvom han til tider var anstændig i luften, var han ingen steder at finde på nogen af ​​Englands mål, da han sad ude af position og efterlod et stort hul i feltet.
3
(DEF) Mats Hummels
Fangede til tider lidt højt op i feltet og var langt ude af position på Kanes mål. Uskyldeligt. Bare et skridt for langsomt.
(DEF) Matthias Ginter
Placeret dårligt på Englands første mål og så bare aldrig super selvsikker ud. Blev slået et par for mange gange af Raheem Sterling og havde problemer med Englands tekniske evner.
(MIDT) Robin Gosens
Kom ikke frem som han plejer at skabe chancer, men en del af det var på grund af hvor meget England havde bolden for deres fødder. Han vil blive ked af sin mangel på indflydelse.
(MIDT) Leon Goretzka
Kom meget godt frem og vandt et frispark til sin side i de første minutter, men han forsvandt, mens kampen fortsatte. Viste sin styrke til tider på midten, men var ikke meget af en faktor.

fodboldtøj til børn