fotbollströjor barn

vinnare som segrade sist genomThomas Tuchel hade en varningDortmund Tröja, Fotbollströjor Barn, Billiga Fotbollströjor, Matchtröjor Fotbollmarcos alonso gjorde mål i lage fotballdrakter gunners nästa i sikte


Chelsea-chefen Thomas Tuchel hade en varning för Arsenal inför deras uppgörelse i mitten av veckan efter att ha säkratt en sista-gasp seger över Manchester City. Marcos Alonso gjorde mål i den sista minuten för att landa alla tre poängen i Premier League.

Chelsea -chefen Tuchel har fått sin sida att stiga inför deras London -derby med Arsenal i onsdags.

Det kommer efter en dramatisk seger över City, som hindrade dem från att vinna Premier League på lördagen på Etihad.

dortmund tröja Även om det bara har hindrat banden från att byta ut pokalen för ytterligare en dag, ryckte Pep Guardiola efter att ha sett hans sida kasta bort vinsten.

Raheem Sterling öppnade poängen bara minuter från halvtid medan Andreas Christensen gick skadad.

fotbollströjor barn Och med Danmarks landskamp utanför planen rusade hemmalaget framåt som såg Billy Gilmour medge en straff.


billiga fotbollströjor Sergio Aguero klev upp och ville göra sitt elfte mål mot Blues, men hans lama Panenka -insats räddades av Edouard Mendy.

matchtröjor fotboll Efter paus ökade Chelsea sina ansträngningar och tog värdigt en kvittering genom Hakim Ziyech.

Men de var inte klara där, och gjorde en vinnare som segrade sist genom Alonso för att hoppa Leicester till tredje plats.

Det finns fler stora matcher i horisonten för Chelsea, som tar emot Arsenal i onsdags innan de möter rävarna i FA -cupfinalen nästa helg.

Sedan är det en Champions League -final mot City att tänka på - och Tuchel vill inte att hans sida vilar när som helst snart, med Gunners nästa i sikte.


atletico madrid tröja