Brasilien Trøje, Kroatien Trøje Børn

 

billige fodboldtrøjer børn

derefter den irske landsholdsspiller mulighed


Vivianne Miedema scorede sit 13

mål i sæsonen, da lederne fodboldtrøjer med navn fra et direkte frispark

Vivianne Miedema scorede sit 13. mål i sæsonen, da lederne Arsenal fastholdt deres ubesejrede Superligarekord for kvinder med sejr i Manchester United.

Arsenal ramte også overliggeren to gange, med Miedema og Beth Mead afvist af træværket, da de sejrede.

Brasilien trøje Sejr i Leigh Sports Village sikrer, at Gunners går ind i den internationale pause i toppen af ​​tabellen, foran Chelsea.

Uniteds andet nederlag i sæsonen - som begge er kommet hjemme mod ligaens top to, da de blev slået 6-1 af Chelsea i september - efterlader dengang femte i tabellen, 10 point efter Arsenal, efter at kun otte kampe.

Mead var tættest på at åbne scoringen for begge sider i en hårdt kæmpende første halvleg, og ramte overliggeren med et kraftfuldt skud, som Miedema ikke kunne kontrollere for at smide væk på riposten.

Kroatien Trøje Børn Åbningen kom kort efter pausen, hvor Miedema sendte sit skud ud over målmand Mary Earps og ind i det nederste hjørne uden for straffesparksfeltet.

Mannions hensynsløse udfald for at forsøge at blokere et skud fra McCabe gav derefter den irske landsholdsspiller mulighed for at sikre sejren fra stedet.

Endnu et råb på straffespark, da Mead blev slået ned på kanten af ​​området af Hannah Blundell, resulterede i et frispark fra Miedema, der kom fra toppen af ​​overliggeren.

Vivianne Miedema rammer overliggeren med et skud med højre fod fra uden for feltet fra et direkte frispark.

manchester united drakt

Danmark landsholdstrøje