Fotballdrakter
spillere som likte vellykkede kvelder


Les Blues var dominerende gjennom hele spillet og to spillere


Real Madrid Drakt Barn, Atletico Madrid Draktles blues var dominerende kjøpe fotballdrakter united team fremover

Dette var en perfekt start på turneringen for Didier Deschamps side, som ønsker å bygge på suksess i 2018 World Cup.
Les Blues var dominerende gjennom hele spillet og to spillere som likte vellykkede kvelder var Raphael Varane og Paul Pogba.
real madrid drakt barn Varane har fortsatt å være knyttet til en sommerflyt til Manchester United, før kontrakten sin med Real Madrid utløper i 2022.
Los Blancos er ennå ikke til en avtale med den franske forsvareren over en ny avtale og risikerer å miste den innflytelsesrike stjernen på en gratis overføring hvis de ikke mislykkes i å fornye vilkår.
Det er klart å se hvorfor United ikke vil gå glipp av å signere World Cup-vinneren etter at han har levert en ytelse av det høyeste nivået mot Tyskland.
atletico madrid drakt Varane vant tre ut av tre dueller i første halvdel av kampen og fortsatte å nullse de angripende fremskrittene til Joachim Low's side etter pause.
billige fodboldtrøjer Pogba, som har vært knyttet til et trekk bort fra Old Trafford de siste 12 månedene, sto også ut som Frankrike tjente en verdifull tre poeng.
Drift i en stilling med frihet, han var i stand til å gjøre nøkkelen passerer og spilte en herlig gjennom ball for benzemas utilsiktede mål.
Han vant flere feil enn noen annen spiller i første halvdel, så vel som å vinne flere antenne dueller enn noen annen spiller i åpningen 45 minutter.
Det har blitt diskutert i en stund at 28-åringen ofte reiser sitt spill på internasjonalt nivå, og kan ikke replikere de samme standardene for de røde djevlene.
Pogbas dominerende skjerm vil fungere som en ytterligere påminnelse om at han fortsatt kan bli en nøkkelspiller for Solskjaer, som nå må veie sin visjon for franskmannen i United Team fremover.


liverpool drakt