Fotballdrakter
hoppet tilbake fra sitt pinlige


Arsenal har allerede begynt


Liverpool Drakter, Chelsea Draktgunners har gjennomgått en fotballdrakter barn de to tilnærmingene

Arsenal har allerede begynt å gjøre endringer i kulissene etter hvert som et viktig sommerovergangsvindu venter. Gunners har gjennomgått en dårlig kampanje under Mikel Arteta og står overfor utsiktene til å gå glipp av europeisk fotball for første gang på 25 år.
Artetas side er for tiden niende i Premier League med bare tre kamper igjen for å sikre en usannsynlig plass i Europa League.
Gunners hoppet tilbake fra sitt pinlige nederlag i semifinalen i Europa League mot Villarreal med en 3-1 seier over West Bromwich Albion søndag.
liverpool drakter Men mens mål fra Emile Smith Rowe, Nicolas Pepe og Willian sikret en vital seier, er det klart forbedringer er nødvendig for neste sesong.
Det er mange spørsmål om den nåværende troppen på vei inn i sommeroverføringsvinduet, som åpner 9. juni i 12 uker.
Keeper Bernd Leno og høyreback Hector Bellerin er begge angivelig tilgjengelig for overføring, til tross for at de spiller viktige roller på Artetas side denne sesongen.
I mellomtiden har lånere Sead Kolasinac, Lucas Torreira, Ainsley Maitland-Niles og Matteo Guendouzi også blitt øremerket som potensielle pengemakere, med Arsenal klar over at de trenger å styrke spillertroppen sin.
chelsea drakt Brighton-midtbanespiller Yves Bissouma, Inter Milan-backen Achraf Hakimi og Eduardo Camavinga fra Rennes er bare noen av navnene som alle har blitt knyttet til Gunners, som ser ut til å ha en travel sommer.
billige fodboldtrøjer Klubben søker to speidere i Tyskland, samt nytt personell for å jobbe i Storbritannia, Frankrike og Spania.
I august løftet Arsenal øyenbrynene i bransjen ved å bestemme seg for å løslate Francis Cagigao, deres leder for internasjonal rekruttering, samt seniorspeidere over hele Europa i omfattende endringer.
De valgte å prioritere en mer analytisk ledet prosess, og tok bruken av sitt interne anlegg StatDNA i spissen for prosessen.
Imidlertid, foran en travel sommer, ser det ut til at klubben har utført en U-sving for å prøve å finne et kompromiss mellom de to tilnærmingene.

billige fotballdrakter